услуги колл центра для интернет магазинасамые вкусные блинчики

 
harmonija-event-centar

Harmonija Event Centar nastao je od dugogodišnjeg iskustva u cateringu, posle 18 godina rada napravili smo prostor koji može da odgovori svim Vašim željama. Harmonija Event Centar je savremeno opremljen prostor banket sale od 750 kvm, kapaciteta do 350 sedećih mesta i preko 1.000 stajaćih mesta u koktel varijanti. Posedujemo najkvalitetnije opremljenu kuhinje sa preko 500 kvm, koja odgovara svim svetskim standardima.

Poslovni događaji

Pripremajući se za konferenciju, predavanje ili seminar, naš tim će vam obezbediti najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama! Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta. 
Raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija. Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.
Naravno mi imamo rešenje za sve potrebne video sadržaje na našim LCD i LED televizorima, LED ekranima, projektorima i projekcionim površinama u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale. 
Pored tehnike, nudimo i kompletnu scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa itd.

Team Building

Postoji samo jedno mesto u Beogradu gde investicioni bankari nose kecelje i kuvarske kape, kreativni direktori razvijaju raviole a menadžeri prodaje utrljavaju začine u jagnjeće kotlete! Jedinstveni Harmonija team building događaji osmišljeni prema profilu i zahtevima Vaše firme predstavljaju nezaboravno iskustvo za Vaše zaposlene posle koga će se nasmejani i sa novim entuzijazmom vratiti na posao. Kuhinja je oduvek bila najvažnije mesto okupljanja ljudi, važnih društvenih dešavanja i postizanja ključnih dogovora. Kao takva predstavlja savršeno mesto za organizaciju druženja Vaših zaposlenih u uzavreloj i kreativnoj atmosferi.
Razvoj timskog duha, razumevanja među članovima tima i poboljšanje njegove efikasnosti samo su deo efekata koji će se pozitivno odraziti na poslovanje Vaše kompanije.
Članovi tima započinju radeći sa najsvežijim sezonskim namirnicama a završavaju za stolom uz raskošan meni koji su sami pripremali, vino i druženje. Saznajte ko će u timu preuzeti ulogu lidera u pripremi savršenih čokoladnih suflea a ko je u svakoj čorbi mirođija i svojom harizmom i radom uspešno motiviše i animira ostale članove tima.

Svadbe

Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede! Uz naš švedski sto mi Vam pružamo sasvim novi doživljaj hrane! Ili više volite set meni? 
Meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe i koktele.
Naš tim organizatora će se pobrinuti da sve Vaše želje pretvori u stvarnost! Kod nas je sve moguće!

Proslave i eventi

Harmonija Event Centar je moderan prostor koji poseduje apsolutnu moć transformacije prostora za sve vaše potrebe. Idealan je za koktele, žurke, rođendane, seminare, prezentovanje proizvoda, izložbe, tematske događaje I sve vrste inovativnih događaja.
Ambijent, boja rasvete, dekoracija i meni sastavljen baš za vas dočaraće svaku vašu želju, i pokazati vam da ništa nije nemoguće!