услуги колл центра для интернет магазинасамые вкусные блинчики

 
harmonija-event-centar

Harmonija Event Centar nastao je od dugogodišnjeg iskustva u cateringu, posle 18 godina rada napravili smo prostor koji može da odgovori svim Vašim željama.

Naša Harmonija

Naša Harmonija je nastala iz ogromne ljubavi i predanosti ka kuhinji i umetnosti. Svakodnevno se trudimo da našim dragim klijentima ponudimo nešto novo, nesvakidašnje, neočekivano.

Harmonija catering posluje uspešno već 20 godina. Kada nas pitaju šta je naša tajna jedini pravi odgovor koji možemo da im damo jeste ljubav, ljubav prema hrani i umetnosti, jer složićete se kuvanje i jeste umetnost, ona najzahtevnija jer treba da zadovolji sva čovekova čula. Baš zato za Vas smo napravili prostor koji će to i učiniti. Harmonija Event Centar je prostor koji poseduje apsolutnu moć transformacije, idelan za sve Vaše potrebe. Naš ambijent, dekoracija, meni sastavljen baš za Vas, dočaraće svaku Vašu želju, Vaše je samo da zamislite! Bilo da želite da svoj najvažniji dan učinite nezaboravnim ili da svom detetu napravite rođendan koji će zauvek pamtiiti, naš tim organizatora pobrinuće se da se o Vašem slavlju priča i posle njega.

Naše Usluge

Venčanja

Rođendani

Korporativni događaji & team building

 (Zlatiborac,EHome,Cellebaut&Silbo,Dijamant)

Catering 

Igraonica

 

 

Svadbe

Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede! Uz naš švedski sto mi Vam pružamo sasvim novi doživljaj hrane! Ili više volite set meni? 
Meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe i koktele.
Naš tim organizatora će se pobrinuti da sve Vaše želje pretvori u stvarnost! Kod nas je sve moguće!

Proslave i eventi

Harmonija Event Centar je moderan prostor koji poseduje apsolutnu moć transformacije prostora za sve vaše potrebe. Idealan je za koktele, žurke, rođendane, seminare, prezentovanje proizvoda, izložbe, tematske događaje I sve vrste inovativnih događaja.
Ambijent, boja rasvete, dekoracija i meni sastavljen baš za vas dočaraće svaku vašu želju, i pokazati vam da ništa nije nemoguće!